4 bespaartips voor jouw Samsung Galaxy S6

0

Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy S6 en maak je maandelijks behoorlijk wat kosten met jouw smartphone? Geen ramp! Er zijn namelijk diverse oplossingen waardoor je veel geld kunt besparen elke maand. In deze dure tijden is het belangrijk dat je zoveel mogelijk geld bespaard op alle uitgaven. In dit artikel worden 3 bespaartips gegeven die je helpen om zo weinig mogelijk geld te kwijt voor jouw smartphone. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan dit artikel verder.

1. Goedkoop abonnement
Het telefoonabonnement is vaak de grootste kostenpost. Je betaalt namelijk soms tientallen euro’s om gebruik te maken van jouw smartphone. Tegenwoordig kan het allemaal een stuk goedkoper. Door bijvoorbeeld sim only te nemen kan je tot wel 60% besparen in tegenstelling tot een andere abonnementsvorm. In Nederland wordt deze vorm steeds populairder, vanwege de lage kosten. Je betaalt namelijk alleen voor het abonnement en niet voor het toestel. Twijfel dus niet langer en stap vandaag nog over op een sim only abonnement.

2. Juiste bescherming
Om jezelf ook niet op kosten te jagen is een goede uitrusting voor je smartphone ook zeker geen overbodige luxe. Door een stevige cover om jouw toestel te doen voorkom je namelijk dat deze beschadigd raakt. De reparatiekosten kunnen soms behoorlijk oplopen en dan is natuurlijk hartstikke zonde van je geld, terwijl je dat had kunnen voorkomen met een goed hoesje. Ga daarom op zoek naar een stevige uitrusting die jouw telefoon optimaal beschermt.

3. Verzekering
Een andere methode om niet zoveel kwijt te zijn voor jouw smartphone is door een verzekering af te sluiten. Voor slechts een paar euro in de maand ben je dan verzekerd tegen alle mogelijke schade voor jouw smartphone. Mocht deze beschadigd raken of gestolen worden, dan draai jij niet op voor de kosten, want dit kan behoorlijk hoog uitpakken. Met een verzekering ben je volledig gedekt tegen elk incident.

Share.

About Author

Leave A Reply