Onderzoek welke simkaart het goedkoopst is, Simyo wint in 2015!

0

Onderzoek welke simkaart het goedkoopst is, Simyo wint in 2015!
Simyo heeft de prijs voor beste en goedkoopste prepaid simkaart provider gewonnen, aldus het onderzoek van prepaid simkaart vergelijker GoedkopePrepaidSimkaart.nl. Op deze website is het mogelijk om prepaid simkaarten te vergelijken. De goedkoopste prepaid vind je volgens dit onderzoek bij Simyo.

Wat zijn de voordelen van prepaid ten opzichte van een abonnement? 

Prepaid is weer helemaal terug en dat is niet zomaar. Veel Nederlanders maken gebruik van mobiele telefoonabonnementen dit komt vooral doordat de providers slim inspelen op de behoefte van veel mobiele telefoongebruikers. Veel mensen willen graag de aller laatste smartphones hebben en deze zijn om los te kopen erg duur. Door ze te ‘kopen’ met een mobiel abonnement worden ze een stuk goedkoper, per maand verrekenen de telecomproviders namelijk een bedrag in hun abonnementsprijs. Hierdoor betaal je als consument niets eenmalig maar betaal je de telefoon in termijnen van vaak 24 maanden terug. Mocht je echter al een mobiele telefoon hebben, en je kunt er mee leven deze langer te gebruiken dan kun je een goedkope prepaid simkaart aanschaffen. Met deze prepaid kaart betaal je niets meer dan strikt noodzakelijk en houd je voor jezelf de kosten dus erg laag.

Vergelijk en vind de beste prepaid simkaart!

Zoals te lezen in het onderzoek komen onderstaande telecomproviders erg goed uit de test:
1. Simyo;
2. Vodafone;
3. Ortel;

Simyo staat met fier bovenaan, doordat zij lage prijzen combineren met een goed netwerk en goede klantenservice hebben ze deze test goed doorstaan. Wil je dus het goedkoopste prepaid simkaartje dan is het handig om deze bij Simyo te bestellen. Meer weten? Klik op een van de linkjes in dit artikel

http://telefoon.beginzo.nl/

Share.

About Author

Leave A Reply