Wanneer kiezen voor een Galaxy abonnement?

0

Ben je van plan om een nieuwe Samsung Galaxy te kopen? Dan is er de keuze tussen een prepaid simkaart en het abonnement. Bij een prepaid simkaart is het nodig om een los toestel te kopen. Een los toestel is ook mogelijk met een abonnement in de vorm van een sim only. Een sim only met de Galaxy smartphone als los toestel is vaak de goedkoopste optie maar dit is niet voor iedereen haalbaar. Er zitten wat haken en ogen aan waardoor een abonnement met toestel soms de enige optie is. Wanneer moet je kiezen voor een abonnement?

Je hebt het geld niet voor een los toestel
Als je genoeg geld beschikbaar hebt dan is een los toestel kopen de eenvoudigste optie. Voor een paar honderd euro meer is er volledige vrijheid in de keuze van een provider en zijn de maandelijkse lasten lager. Niet iedereen heeft echter het geld beschikbaar voor een los toestel. De nieuwe Galaxy S7 wordt bijvoorbeeld niet verwacht voor een aankoopprijs van minder dan 700 euro. De enige optie is dan een telefoonabonnement met toestel. In Nederland zijn de meeste mensen gewend om een abonnement af te sluiten voor een toestel.

Een abonnement met toestel is goedkoper 
Een los toestel met sim only is niet altijd voordeliger dan een abonnement met telefoon. Dit komt doordat providers geregeld de prijs van een abonnement verlagen om nieuwe klanten te trekken. Het is dan mogelijk dat bepaalde abonnementen goedkoper worden. Door de goedkopere abonnementen proberen ze meer te verkopen.

Je wilt altijd kunnen bellen
Met een prepaid simkaart is het mogelijk dat het beltegoed opraakt. Je kunt dan niet meer bellen maar alleen gebeld worden. Als je altijd wilt kunnen bellen dan is een abonnement de beste oplossing. Met een abonnement is het op ieder moment mogelijk om te bellen. Zelfs als je door de bundel heen bent kun je nog bellen. De kosten van het bellen buiten de bundel worden weliswaar wel aan het eind van de maand afgerekend.

Share.

About Author

Leave A Reply